UW VAKANTIES

IN FAMILIE

WELKOM

Xalet Saüc

 

De appartementen zijn gesitueerd in het hartje van het kleine dorp El Tarter, een rustige plek, een ideaal vertrekpunt voor de wandelingen in de bergen en op slechts 700 m. afstand van de skiliften die toegang geven tot het volledige skidomein van GRANDVALIRA.

In de winter dankzij de regelmatige sneeuwval bouwen we op het terras: ijsmeubelen, banken in sneeuw waar je kunt op zitten, iglo voor kinderen. Natuurlijk heeft dit alles maar een kort leven.


In de zomer nodigt het milde klimaat één ieder uit om te genieten van aangename momenten op de zonovergoten bloementerras.

GETUIGENISSEN

"Een vijf sterren ontvangst in een ruim, comfortabel appartement met fantastisch uitzicht op een skipiste die door de wolken wordt omwikkeld ... Prachtige landschappen met dieren die vrij in bergen leven. We horen ze grazen met hun bel om de nek. Gastheren rijk aan vriendelijke, zeer nuttig tips om Andorra en haar bevolking te ontdekken, de merkwaardige dorpjes te zien, de douane, de evenementen en activiteiten die plaats hebben, de leuke wandelingen etc. Beschikbaarheid, vriendelijk en altijd klaar om te helpen. Het staat vast, we zullen terugkeren .... "
Garnier

" Een geweldige week skiën met ideale sneeuw eind januari 2015, een warm welkom en een droom van skidomein!
Zeker voor herhaling vatbaar! "
Philippe en Annie

1/3

Registre de comerç

923287Z

NRT: F-133434-J

TEL: +376 851 542

E-MAIL: chaletsauc@gmail.com

Solana del Tarter

AD100 Canillo

Principat d'Andorra

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - Cercle blanc

Apartamentos a pie de pistas del Tarter - Grandvalira- Bienvenida y atención personalizado | Accueil et assistance sur place | Personal welcome and help | Welkom en hulp ter plaatse